Om mig

Psykolog Kathrine Ratkovic

 

Jeg er født i 1976 og uddannet psykolog fra Syddansk Universitet. Jeg forlængede mit studie med et prægraduat forskningsår, hvor jeg forskede i hvordan sundhedspersonale aflæser smerteadfærd, i tilknytning og i empati.

 

Jeg er ansat som psykolog og underviser ved Rigspolitiet.

 

Tidligere har jeg arbejdet som børnesagkyndig og vejleder ved Statsforvaltningen, hvor jeg har haft forældre til børnesagkyndig rådgivning, har haft forløb med børneinddragelse og har vejledt på kurser for skilte forældre. Jeg har desuden ledet samtalegrupper for unge i Odense.

 

Herudover har jeg i en årrække arbejdet som personundersøger ved Kriminalforsorgen både på Fyn og i Trekantsområdet. Her har jeg blandt andet udfærdiget rapporter til retten med vurderinger af om klienter skulle indstilles til mentalundersøgelser.

 

Det er vigtigt for mig løbende at videreuddanne mig og holde mig opdateret gennem kurser. Jeg har blandt andet gennemført kurser i Debriefing, Appreciative Inquiry, etik, Motiverende Interviev og i Facial Action Coding System.

 

Jeg er tidligere uddannet i religion fra Syddansk Universitet. Jeg har undervist i psykologi på VUC Vest og over flere omgange været instruktor på Institut for Psykologi på Syddansk Universitet.

 

Herudover har jeg en bred baggrund hvor jeg både har været udviklingskonsulent for Dansk Røde Kors, skolelærer, yogainstruktør og foredragsholder.

 

Privat er jeg mor til en datter. Jeg er født og opvokset i Danmark i en dansk/serbisk familie.

 

Du kan læse lidt mere om mig her: https://fredericiaavisen.dk/kathrine-ratkovic-aabner-en-anderledes-doer-ind-til-psykologen/

 Kathrine Ratkovic, Baghuset, Prinsensgade 10B, 7000 Fredericia, Telefon 21 84 72 19, E-mail: psykolog@kathrineratkovic.dk