Priser og kontakt

Psykolog Kathrine Ratkovic

 

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 21 84 72 19


Har jeg ikke mulighed for at tage telefonen ringer jeg tilbage så snart jeg kan, hvis du efterlader dit telefonnummer på telefonsvareren. Vær opmærksom på at jeg ringer med skjult nummer for at sikre din anonymitet.


Du kan også skrive til mig på psykolog@kathrineratkovic.dk

Priser


Individuel samtale:   950 kroner (50 minutter)

Parterapi              :  1100 kroner (60 minutter)


Tilskud


Sundhedsforsikringer

Mange private sundhedsforsikringer giver dig frit valg blandt psykologer. Kontakt din private sundhedsforsikring for at høre, om det også gælder dig. Har du frit psykologvalg gennem din sundhedsforsikring kan du også vælge mig. Kontakt også din arbejdsplads hvis du er usikker på, om du har sundhedsforsikring gennem dem, der dækker psykologhjælp


Sygeforsikringen "danmark"

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen "danmark" og hører under henvisningsårsag 1-11 kan du få tilskud til din behandling - også selvom du ikke har henvisning fra egen læge. Du kan se mere om henvisningsårsager 1-11 her:

https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp/henvisningsaarsager
Betaling

Du kan betale med MobilePay (på nummer 78469) eller via faktura.
Afbud

Afbud eller ændring af tid skal ske senest 24 timer inden tiden skulle være påbegyndt. Ved afbud eller ændring mindre end 24 timer før den aftalte tids start opkræves hele beløbet.
Sprog

Samtalen kan foregå på dansk, engelsk eller tysk. Jeg forstår herudover også serbisk, bosnisk og kroatisk men taler det ikke godt nok til, at jeg kan tilbyde dig min del af samtalen på de tre sprog – men hvis du får brug for at slå over og forklare noget på bosnisk, serbisk eller kroatisk kan det fint lade sig gøre. Ofte kan det være nemmere at tale om vanskelige emner på det sprog, der er ens modersmål.
Hvor

Samtalerne foregår i Baghuset på Prinsensgade 10B i Fredericia, du kan kende stedet på den grønne port. Når du kommer ind ad porten skal du op ad trappen som er på din højre side.


Hvis du ønsker det, kan samtalen også gennemføres som walk-and-talk. For nogen mennesker er det svært at sætte ord på tingene, når de sidder i et lokale overfor en psykolog, og nogen foretrækker derfor at gå en tur mens vi taler.Kathrine Ratkovic, Baghuset, Prinsensgade 10B, 7000 Fredericia, Telefon 21 84 72 19, E-mail: psykolog@kathrineratkovic.dk